Кадри БТВТази събота  Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт,

...
Кадри БТВТази събота  Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт,
Коментари Харесай

Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ

Тази събота  „ Бригада Нов дом “ ще направи комплициран ремонт, с цел да подари комфортен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните потребности. Това анонсираха от БТВ за идния епизод на предаването.

Герои в новия епизод са още веднъж семейство със комплицирана орис. Гергана сама се грижи за 18-годишната си щерка Виктория. След като се разделя с мъжа си, тя продава бизнеса си и жилището си в София, с цел да заминат с детето на лекуване в Русия. В следствие се връщат в България и Гергана вързва двата края, като продава ръчно направени сувенири.

„ Много е усмихната, тя просто притегля хората към себе си “, твърди Гергана за щерка си, която макар диагнозата, намира благополучие и хубост във всичко към себе си. Двете живеят в квартира в Пловдив, само че мечтаят да се реалокират в огромната къща на бабата на Виктория, която не е годна за живеене.
`); break case width


На път към обекта Калин Евтимов споделя: „ Възхищавам се на деца като нея! “, а топлото посрещане на фамилията, стимулира майсторите да започват ремонтните действия неотложно.

От предаването са се погрижили както постоянно освен да създадат дома комфортен за двете. Мария ще подари на Вики персонализирана лечебна триколка и желан полет с балон, с който тя ще научи момичето, че когато не можеш да вървиш – можеш да летиш.



Въпреки комплицираният както постоянно ремонт, всички компликации ще бъдат забравени сега, в който фамилията пристъпи в новия си дом. „ Ако можех да вървя, щях да скачам “, ще съобщи разгорещено Вики преди да подари огромни обятия на майсторите.

Това е следващата вълнуваща история за положителното и подадената ръка на хора, които мощно се нуждаят от нея.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР